Identity Clinic, 17th, Bucharest-Ploiesti, Bucharest

study cases

Sasha Lopez – Estetică dentară

Sasha Lopez este unul din cei mai de succes DJ din industria muzicală din România. Fire deschisă, înconjurat mereu de prieteni și de vedete, lui Sasha îi place să se bucure de viață la max, să vorbească și să râdă într-una. Atent la imaginea proprie, Sasha a dorit ca dinții săi să arate perfect, de un alb strălucitor, așa că a ales iDentity Clinic pentru un tratament de albire dentară.

„Am venit ca simplu pacient si am devenit prieteni! iDentity te face fericit, te face sa zambesti! Multumesc foarte mult!”

iDentity Clinic, prima alegere pentru albirea dentară.

Cornelia R – Tratament Ortodontic

Cornelia este colega noastră, o tânără dinamică, perfecționistă, atentă la detalii și la felul în care se prezintă în fața celor din jur, calități de care are nevoie pentru poziția sa de assistant manager.

Cornelia a dorit mult să-și corecteze aliniamentul danturii, așa că doctorii specialiști în ortodnoție au ajutat-o.

După un tratament ortodontic cu aparatură fixă și brackeți estetici din safir, zâmbetul Corneliei este perfect, așa cum și l-a dorit.

Giovana G – Tratament ortodontic pentru adolescenți

Giovanna este o  adolescentă plină de de viață, veselă, care vrea să pună un strop de culoare în tot ce face.

La iDentity Clinic a avut posibilitatea de a alege un aparat dentar care să o reprezinte și care să nu fie un simplu dispozitiv medical.

Giovanna a urmat un tratament ortodontic cu aparatură fixă, brackeți metalici, tratament care a presupus și extracția a 4 premolari.

Acum zâmbetul ei este perfect!